Jucătorii de fotbal acţionează în justiţie Fifa pentru volumul de muncă sporit. Acţiunea este o escaladare a conflictului dintre vedetele sportului şi organizatori

Jucătorii de fotbal au intentat o acţiune în justiţie împotriva FIFA din cauza extinderii organismului mondial de conducere în domeniul cluburilor şi a volumului de muncă sporit pe care îl va aduce acest lucru. ceea ce a dus la o escaladare a conflictului dintre vedetele sportului şi organizatori.

Urmărește
296 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de fotbal acţionează în justiţie Fifa pentru volumul de muncă sporit. Acţiunea este o escaladare a conflictului dintre vedetele sportului şi organizatori

Jucătorii de fotbal acţionează în justiţie Fifa pentru volumului de muncă sporit. Acţiunea este o escaladare a conflictului dintre vedetele sportului şi organizatori

Fifpro Europe a anunţat joi că a depus o acţiune în justiţie la Tribunalul de Comerţ din Bruxelles. Aceasta a acuzat Fifa că a stabilit "unilateral" calendarul internaţional al meciurilor şi a contestat planurile sale pentru o nouă competiţie de cluburi.
 
Cu sprijinul sindicatelor jucătorilor din Anglia şi Franţa, Fifpro Europe doreşte ca acest caz să fie trimis la Curtea Europeană de Justiţie, în contextul în care lupta pentru calendarul fotbalistic "supraîncărcat şi nefuncţional" se intensifică.
 
Fifa, care acţionează în calitate de organism de guvernare a jocului şi organizator de competiţii în sine, nu a făcut imediat niciun comentariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici