Jucătorii de la Galatasaray, motivaţi cu 30.000 de dolari să treacă de Steaua

Jucătorii echipei Galatasaray vor fi recompensaţi de conducerea clubului cu câte 30.000 de dolari dacă vor trece de Steaua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor şi vor ajunge în grupele competiţiei, informează cotidianul Fotomac.

11 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Galatasaray, motivaţi cu 30.000 de dolari să treacă de Steaua

Jucătorii de la Galatasaray, motivaţi cu 30.000 de dolari să treacă de Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

Mijlocaşul Cassio Lincoln a declarat că Galatasaray va învinge Steaua în meciul de la Bucureşti. "Este clar că din punct de vedere calitativ suntem mai buni decât adversarii noştri. Vom învinge Steaua şi ne vom întoarce la Istanbul calificaţi", a spus Lincoln.

Cotidianul Fanatik notează că tehnicianul Michael Skibbe îl va folosi în meciul cu Steaua pe Shabani Nonda în atac. "Jucătorul congolez va fi susţinut de pe stânga de Kewell, de pe dreapta de Arda şi de pe centru de Lincoln. În spatele acestora se vor afla Mehmet Topal şi Ayhan. Fundaş dreapta va fi Bariş, iar fundaş stânga Hakan Balta. În centrul defensivei se vor afla Servet şi Meira, iar în poartă Aykut", menţionează jurnalul sportiv turc.

Potrivit ajansspor com, Galatasaray a jucat în preliminariile cupelor europene în 11 sezoane şi a obţinut calificarea în zece rânduri. Echipa din Istanbul a fost eliminată doar în sezonul 1995/1996, de formaţia Sparta Praga, în preliminariile Cupei UEFA. În preliminariile Ligii Campionilor, Galatasaray nu a fost eliminată niciodată.

Echipa din Istabul a disputat până în prezent în preliminarii 27 de meciuri, înregistrând 19 victorii, 7 rezultate de egalitate şi o înfrângere. În aceste partide, Galatasaray a înscris 65 de goluri şi a primit 27.

Meciul Steaua - Galatasaray Istanbul, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. În prima manşă, disputată la Istanbul, cele două echipe au remizat, scor 2-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici