Jucătorii de la Pandurii au acordat primul ajutor într-un accident rutier

Fotbaliştii echipei Pandurii Târgu Jiu au acordat primul ajutor unei familii care a fost implicată, sâmbătă seară, într-un accident rutier produs la aproximativ 10 kilometri de Galaţi.

17 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Pandurii au acordat primul ajutor într-un accident rutier

Jucătorii de la Pandurii au acordat primul ajutor într-un accident rutier

Plecaţi spre Târgu Jiu cu autocarul echipei, după meciul cu Oţelul, jucătorii de la Pandurii au ajuns primii la un accident rutier grav, produs după ce o maşină a intrat într-un tir, s-a rostogolit de câteva ori şi s-a răsturnat într-o râpă de peste zece metri.

Jucătorii şi echipa medicală au scos din maşină un bărbat, o femeie şi un copil, medicul acordându-le acestora primul ajutor.

Fotbaliştii şi antrenorul Sorin Cârţu au fost cei care au chemat la locul accidentului echipe de descarcerare şi ambulanţele care au transportat victimele la spital.

Jucătorii de la Pandurii şi-au continuat drumul abia după ce răniţii au fost preluaţi de medicii de la ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici