Jucătorii de la Poli Iaşi au acceptat amânarea plăţii salariilor

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, joi, că pentru a putea achita toate datoriile în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2009-2010, i-a convins pe jucători să-şi primească drepturile salariale pe luna februarie în luna aprilie.

13 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Poli Iaşi au acceptat amânarea plăţii salariilor

Jucătorii de la Poli Iaşi au acceptat amânarea plăţii salariilor (Imagine: Mediafax Foto)

"În ultima perioadă, toate eforturile noastre s-au îndreptat spre strângerea banilor necesari achitării tuturor datoriilor către bugetul de stat pentru a putea obţine licenţa pentru noua ediţie de campionat. În aceste condiţii, i-am rugat pe jucători să accepte să-şi încaseze salariile pe luna februarie cu întârziere. Jucătorii noştri au acceptat amânarea plăţii salariilor, dând din nou dovadă de caracter. Drepturile salariale pe luna februarie, care trebuiau achitate până pe 15 martie, le vor primi în aprilie“, a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că speră ca problemele de arbitraj cu care s-a confruntat gruparea din dealul Copoului în ultimele meciuri să nu se repete în partida cu Gloria Bistriţa, care nu va fi televizată: „Partida cu Gloria Bistriţa, de mâine (n.r. – vineri) este foarte importantă pentru noi. Dat fiind că la ultimele meciuri, dar şi în meciul direct din toamnă, din Ardeal, am avut probleme de arbitraj, sper că astfel de lucruri să nu se mai repete şi acum. Temerile noastre sunt sporite şi de faptul că partida nu va fi televizată, neputând fi urmărită de o ţară întreagă. Totuşi, eu sper ca tocmai din acest motiv să avem cât mai mulţi suporteri în tribune, mai ales că intrarea la peluze va fi liberă“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici