Jucătorii de la Poli Iaşi îşi vor primi restanţele pe noiembrie

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, vineri, că jucătorii îşi vor primi, astăzi, salariile restante pentru luna noiembri, şi că speră ca problemele financiare se fie rezolvate în scurt timp.

13 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Poli Iaşi îşi vor primi restanţele pe noiembrie

Jucătorii de la Poli Iaşi îşi vor primi restanţele pe noiembrie

"Aşa cum am promis, jucătorii îşi vor primi astăzi (n.r. - vineri) salariile restante pentru luna noiembrie. Ieri (n.r. - joi) am primit banii de la Fundaţia Sportului Ieşean, iar astăzi i-am băgat pe cardurile fotbaliştilor. Jucătorii mai au de primit banii aferenţi lunii decembrie, care trebuiau achitaţi până în 15 ianuarie. Potrivit celor transmise de membrii Adunării Generale a Acţionarilor, aceşti bani vor intra în cel mai scurt timp în conturile jucătorilor. Sperăm ca problemele financiare să fie rezolvate cât mai repede şi jucătorii să se concetreze doar pe pregătirea returului de campionat, care va fi foarte greu", a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că se fac eforturi pentru achitarea tuturor datoriilor pe care le are gruparea ieşeană: "În aceste zile căutăm resursele necesare pentru asigurarea cantonamentului din Antalya şi pentru achiziţii. De asemenea, încercăm să găsim soluţii pentru plata tuturor datoriilor pe care le are clubul faţă de bugetul statului. Totul depinde acum de acţionari".

Citeşte şi

Bergodi: Ne-ar mai trebui doi atacanţi şi doi fundaşi

Bergodi vrea să salveze Iaşiul de la retrogradare

Sorin Boca: Renzo Rossi va fi team-manager

Popa: E clar că cineva m-a lucrat pe la spate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici