Jucătorii de la Steaua II vor fi legitimaţi la Unirea Urziceni

Antrenorul secund al Unirii Urziceni, Gabriel Caramarin, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că oficialii FC Steaua au decis să renunţe la jucătorii de la echipa a doua a clubului, care evolua în Liga a II-a, şi să-i transfere la gruparea ialomiţeană.

18 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Steaua II vor fi legitimaţi la Unirea Urziceni

Jucătorii de la Steaua II vor fi legitimaţi la Unirea Urziceni (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Există o listă cu jucătorii de la Steaua II care vor veni la Unirea Urziceni. E vorba de tot lotul însă în Liga I nu pot face faţă toţi jucătorii de la Steaua II. Vor fi aleşi cei care pot face faţă cerinţelor din Liga I", a spus Gabriel Caramarin.

El a menţionat că pe lângă jucătorii de la Steaua II lotul Unirii va mai fi completat cu cei care nu vor părăsi echipa. "Mai sunt în lot Epaminonda Nicu, Marinescu care încă nu are situaţia rezolvată, Brandan, care nu mai poate semna un contract cu o echipă din străinătate şi se mai poate transfera doar în România. Nici situaţia lui Rusescu nu este încă clară", a mai spus el.

Caramarin a precizat că nu şi-ar dori funcţia de antrenor principal al echipei Unirea Urziceni şi că în următoarele zile va fi desemnat un tehnician de către conducerea clubului. "Nu pot şi nu vreau să fiu antrenorul principal al Unirii Urziceni. Conducerea clubului va desemna, zilele următoare un nou tehnician care va ocupa acest post", a concluzionat Caramarin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici