Jucătorii dinamovişti riscă sancţiuni individuale

Jucătorii echipei Dinamo Bucureşti riscă sancţiuni individuale pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incinta stadionului, au anunţat, luni seară, surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

23 afișări
Imaginea articolului Jucătorii dinamovişti riscă sancţiuni individuale

Jucătorii dinamovişti riscă sancţiuni individuale (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"În cazul în care se va dovedi, jucătorii dinamovişti riscă sancţiuni individuale pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incinta stadionului. Va fi foarte greu de demonstrat, pentru că ar trebuie să se găsescă urme de material pirotehnic pe fulare sau bucăţi de mingi tăiate şi aruncate în incinta stadionului. De asemenea, clubul poate primi o suspendare pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice în incinta stadionului", au declarat sursele LPF.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorii dinamovişti au aruncat mingi şi fulare înnodate, în sectorul fanilor echipei Dinamo, la meciul cu Steaua, în aceste fulare aflându-se torţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici