Jucătorii echipei CFR Cluj au primit tricourile şi medaliile de campioni

Jucătorii echipei CFR Cluj au primit, sâmbătă seară, tricourile şi medaliile de campioni ai României şi trofeul care îi recompensează pentru câştigarea celui de-al doilea titlu din istorie.

187 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei CFR Cluj au primit tricourile şi medaliile de campioni

Jucătorii echipei CFR Cluj au primit tricourile şi medaliile de campioni (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Medaliile şi tricourile de campioni au fost oferite de vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Alexandru Boc, şi de secretarul general al ligii, Valentin Alexandru.

Trofeul pentru câştigarea campionatului a fost ridicat de căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu.

În faţa a circa 22.000 de spectatori, jucători clujeni, alături de copiii lor, de soţiile şi logodnicele lor, au sărbătorit la mijlocul terenului câştigarea titlului cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Tehnicianul Andrea Mandorlini, în vârstă de 49 de ani, venit la CFR Cluj în noiembrie 2009, se află la primul titlu de campion ca antrenor, el câştigat acest trofeu doar ca jucător, cu Internazionale Milano, în 1989.

CFR Cluj succede în palmaresul Ligii I formaţiei Unirea Urziceni, campioana din sezonul 2008/2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici