Jucătorii echipei Unirea Urziceni, optimişti în vederea returului

Jucătorii echipei Unirea Urziceni au apreciat că remiza cu Zenit Sankt Petersburg, din preliminariile Ligii Campionilor, reprezintă un rezultat echitabil, ţinând cont de faptul că au evoluat în inferioritate numerică, precizând că există şanse de calificare, chiar dacă returul va fi dificil.

50 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Unirea Urziceni, optimişti în vederea returului

Jucătorii echipei Unirea Urziceni, optimişti în vederea returului (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"A fost un meci dificil, mai ales după ce am rămas în zece oameni. A fost foarte greu, am suferit, am dat de o echipă foarte puternică, bine aşezată în teren, dar nu le-am dat prea multe şanse. Oricum, calificarea se va juca în Rusia. I-am studiat foarte bine pe casete şi ne-am luat măsuri la cei mai importanţi jucători ai lor. Astă seară am fost o echipă, dar nu am reuşit maximum pentru că am jucat în zece. Pentru noi este un rezultat echitabil", a declarat Sorin Paraschiv.

Mijlocaşul formaţiei ialomiţene a adăugat că Unirea merge în Rusia pentru a-şi juca şansa de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor:

"Este bine că ne-am păstrat şansele de calificare. Dacă ne vom califica, în turul următor vor intra echipe mult mai periculoase şi mai bune decât Zenit. Ar fi extraordinar dacă ne-am califica, pentru că am avea locul asigurat în grupele Ligii Europa. Ne este greu cu echipe cu buget de 20 de ori mai mare decât al nostru şi cu jucători de 30 de milioane de euro, dar mergem să ne jucăm şansa".

Marius Bilaşco: Echipa a plecat cu şansa a doua, însă a reuşit să facă faţă unei echipe extrem de puternice şi cu un buget mult mai mare decât Unirea Urziceni

"Este dificil să joci împotriva unei echipe cum este Zenit în inferioritate numerică din minutul 36. Întotdeauna am plecat cu şansa a doua, însă am reuşit să facem meciuri bune. Mergem cu speranţa în calificare, vom încerca să obţinem un rezultat bun în manşa a doua. Astăzi, s-a dovedit că se poate cu multă dăruire şi concentrare să depăşeşti o echipă cum este Zenit, care are un buget mult mai mare", a precizat atacantul formaţiei Unirea.

Bilaşco a adăugat că meciul s-a rupt la eliminarea lui Pădureţu, considerând că arbitrul a acordat prea uşor cartonaşul roşu.

"Pădureţu era foarte afectat. E bine că am reuşit să recuperăm greşeala arbitrului. Nu vreau să spun mai multe, dar mi s-a părut că s-a acordat cartonaşul roşu prea uşor. Meciul s-a rupt în acel moment", a mai spus jucătorul vicecampioanei României.

Căpitanul echipei Unirea, George Galamaz este mulţumit de rezultat, apreciind că formaţia sa a jucat cu sufletul

"Este un rezultat bun, cu una dintre dintre cele mai bune echipe din Europa. Noi suntem o echipă mică în Europa şi când joci în condiţiile date eşti mulţumit şi cu o remiză. Nu comentăm arbitrajul. Nu contează banii, contează sufletul. Noi am jucat la sacrificiu şi câteodată asta contează cel mai mult. Le mulţumim foarte mult suporterilor care au venit astăzi la meci şi sunt sigur că s-au bucurat pentru jocul pe care l-am făcut. Urziceni a arătat încă o dată că este echipa României şi este foarte apreciată de toţi iubitorii fotbalului", a spus fundaşul echipei ialomiţene.

Petre Marin: Unirea Urziceni a făcut un joc bun

"Ţinând cont că am jucat mai mult de jumătate de partidă în zece oameni, cred că am făcut un meci bun şi suntem mulţumiţi de rezultat. Vom încerca să facem mai mult în retur şi ne vom juca şansa până la capăt. Ştim că Zenit va juca mult mai bine acolo, în faţa propriilor suporteri, dar atât timp cât avem o şansă trebuie să credem în ea. Astăzi nu cred că Zenit a fost mai slabă decât ne aşteptam, însă noi ne-am făcut treaba şi ne-am luat măsuri pentru a reuşi să-i închidem. A fost o atmosferă extraordinară, iar eu întotdeauna mă simt foarte bine în Ghencea", a spus Petre Marin.

Mijlocaşul Sorin Frunză: Unirea şi Zenit au şanse egale de calificare

"Suntem mulţumiţi de rezulat, chiar dacă am jucat în zece. Avem şanse egale de calificare. E bine că nu am primit gol acasaă. Acolo se poate întâmpla orice. Noi ne-am făcut treaba şi nu s-a văzut diferenţa între bugetele celor două echipe", a spus Sorin Frunză.

Vicecampioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe stadionul "Steaua" din Bucureşti, în compania formaţiei ruse Zenit Sankt-Petersburg, în manşa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc miercuri, 4 august, de la ora 19.30, la Sankt-Petersburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici