Jucătorii FC Sevilla au afişat tricouri cu mesajul: "Libertate, egalitate, superioritate"

Jucătorii echipei FC Sevilla au purtat tricouri pe care scria în limba franceză "Libertate, egalitate..." urmat de cuvântul "Superioridad" (Superioritate) în limba spaniolă, luni seară, înaintea meciului cu Real Sociedad din campionat, în semn de "susţinere pentru toţi sportivii spanioli".

147 afișări
Imaginea articolului Jucătorii FC Sevilla au afişat tricouri cu mesajul: "Libertate, egalitate, superioritate"

Jucătorii FC Sevilla au afişat tricouri cu mesajul: "Libertate, egalitate, superioritate" (Imagine: www.number1sport.es)

Conducerea clubului a explicat că jucătorii au vrut să acorde "sprijin lumii sportive spaniole", informează AFP.

FC Sevilla şi-a exprimat astfel sprijinul faţă de rutierul Alberto Contador, suspendat doi ani, dar şi contra postului francez Canal Plus, care a difuzat emisiunea "Les Guignols de l'Info" un sketch în jucătorul de tenis Rafael Nadal şi sportivii spanioli în general erau acuzaţi de dopaj.

Acest sketch din "Les Guignols de l'Info"se încheia cu afirmaţia: "Sportivii spanioli nu câştigă din întâmplare", apărând logo-urile fiecărei federaţii sportive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici