Jucătorii greci care au participat la barajul cu România fac donaţii pentru un cămin de bătrâni

Fotbaliştii din naţionala Greciei care au participat la barajul pentru Cupa Mondială cu România au anunţat că îşi vor dona salariile pe o lună pentru a ajuta la reconstruirea unui cămin de bătrâni distrus de cutremurele ce au afectat insula Kefalonia.

108 afișări
Imaginea articolului Jucătorii greci care au participat la barajul cu România fac donaţii pentru un cămin de bătrâni

Jucătorii greci care au participat la barajul cu România fac donaţii pentru un cămin de bătrâni (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

"Noi, cei 23 de jucători care am participat la barajul pentru Cupa Mondială contra României, am decis să donăm salariul pe luna noiembrie 2013 pentru reconstruirea unui cămin de bătrâni în Lixouri", se arată într-un comunicat al fotbaliştilor.

Căminul de bătrâni în cauză a fost distrus de două cutremure ce au avut loc în ianuarie şi în februarie, astfel că pensionarii au fost nevoiţi să îşi găsească adăpost temporar în altă clădire.

"Ne-a şocat faptul că 36 de persoane în vârstă şi-au pierdut căminul. Ne-am simţit obligaţi să întindem o mână de ajutor, pentru ca ei să poată să trăiască în condiţii umane", au precizat jucătorii.

Reprezentativa României a întâlnit Grecia în noiembrie 2013, în barajul pentru calificarea la CM din Brazilia, fiind învinsă la Atena, scor 3-1, şi remizând la Bucureşti, scor 1-1.

România şi Grecia fac parte din grupa F în preliminariile Campionatului European din 2016, alături de formaţiile Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord şi Insulelor Feroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici