Jucătorii lui Manchester United, cei mai urâţi din Premiership

Jucătorii echipei Manchester United sunt consideraţi de cele 500 de femei participante la un sondaj de opinie realizat de Sky Sports HD cei mai urâţi din campionatul Angliei, în timp ce suedezul Freddie Ljungberg, de la West Ham, a fost votat cel mai sexy fotbalist, informează Sunday Mirror.

8 afișări
Imaginea articolului Jucătorii lui Manchester United, cei mai urâţi din Premiership

Jucătorii lui Manchester United, cei mai urâţi din Premiership

În timp ce fotbaliştii pregătiţi de Alex Ferguson au fost votaţi ca fiind urâţi, jucătorii formaţiei Liverpool s-au numărat printre preferaţii femeilor, care i-au inclus în "echipa lor fantastică".

În topul celor mai sexy fotbalişti din Premiership, Ljungberg este urmat de Frank Lampard (Chelsea), dar figurează şi Steven Gerrard, Fernando Torres (ambii Liverpool) şi Michael Owen (Newcastle).

Printre fotbaliştii consideraţi urâţi se numără Carlos Tevez, Gary Neville şi Wayne Rooney, toţi trei de la Manchester United, însă cel mai puţin atractiv jucător din Premiership este Craig Bellamy (West Ham).

"Fotbaliştii sunt îngrijiţi, bine îmbrăcaţi şi adesea într-o formă bună. Există şi jucători care nu au fost binecuvântaţi cu un aspect frumos. Însă atunci când ai salariu de fotbalist, ai alte calităţi care atrag", a declarat o reprezentantă a postului care a realizat sondajul de opinie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici