Jucătorii lui PSG vor purta tricouri cu mesajul "Je suis Paris" la meciurile cu Malmo şi Troyes

Jucătorii echipei Paris Saint-Germain vor evolua cu tricouri speciale în următoarele două meciuri, pentru a aduce un omagiu victmelor atacurilor teroriste de la Paris, a anunţat clubul francez.

139 afișări
Imaginea articolului Jucătorii lui PSG vor purta tricouri cu mesajul "Je suis Paris" la meciurile cu Malmo şi Troyes

Jucătorii lui PSG vor purta tricouri cu mesajul "Je suis Paris" la meciurile cu Malmo şi Troyes (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Astfel, pe tricourile jucătorilor formaţiei franceze va apărea mesajul "Je suis Paris" (Eu sunt Paris) şi nu va fi inscripţionat numele sponsorului Fly Emirates.

Paris Saint-Germain va evolua cu aceste tricouri la meciul cu Malmo, de miercuri, din Liga Campionilor, şi la partida cu Troyes, de sâmbătă, din Ligue 1.

Campioana Franţei a adus un omagiu victimelor de la Paris şi la meciul cu Lorient, când pe tricourile jucătorilor a apărut scris "Je suis Paris" cu litere mici sub emblema clubului.

Franţa s-a confruntat, la 13 noiembrie, cu cele mai grave atentate din istorie, soldate cu 129 persoane ucise şi cu sute de răniţi. Atacurile teroriste comise la Paris, care au vizat şi Stadionul Stade de France, ce găzduia amicalul Franţa - Germania, au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici