Jucătorii naţionalei Coastei de Fildeş au adus prostituate la hotel înaintea meciului cu Belgia

Jucătorii naţionalei Coastei de Fildeş au adus prostituate la hotel înaintea meciului amical cu Belgia, disputat în luna martie, a anunţat, joi, săptămânalul local Abidjan Sports, citat de AFP.

165 afișări
Imaginea articolului Jucătorii naţionalei Coastei de Fildeş au adus prostituate la hotel înaintea meciului cu Belgia

Jucătorii naţionalei Coastei de Fildeş au adus prostituate la hotel înaintea meciului cu Belgia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Jucătorii ivorieni au adus prostituate în camerele de hotel de la Bruxelles, în seara zilei de 3 martie", a scris Abidjan Sports.

Săptămânalul african a publicat, sub anonimat, declaraţia unui jucător din prima reprezentativă, care consideră că "echipa naţională a devenit un bordel". "Şi la New York, în august 2013, mai mulţi jucători au apelat la prostituate înaintea meciului amical cu Mexic. Amenzile sunt inutile din moment ce astfel de acţiuni continuă. Când jucăm la Abidjan, situaţia este şi mai gravă. Nu am nimic cu selecţionerul Sabri Lamouchi, dar nu are autoritate asupra grupului", a mai spus internaţionalul ivorian.

De cealaltă parte, federaţia ivoriană a dezminţit aceste informaţii. "La Bruxelles am fost cazaţi într-un cartier de lux, aproape de sediul Uniunii Europene, într-o zonă securizată şi unde sunt interzise astfel de practici", a afirmat Eric Kacou, directorul de comunicare al Federaţiei Ivoriene de Fotbal.

Echipa naţională a Coastei de Fildeş a terminat la egalitate, în deplasare, scor 2-2, meciul amical cu reprezentativa Belgiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici