Jucătorii şi antrenorii echipei Dacia Mioveni vor fi amendaţi cu câte 3.000 de dolari

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgrescu, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Consiliului Director al clubului Dacia, a anunţat că îi va sancţiona pe fotbalişti şi antrenori cu câte 3.000 de dolari pentru înfrângerea din meciul cu UTA Arad.

11 afișări
Imaginea articolului Jucătorii şi antrenorii echipei Dacia Mioveni vor fi amendaţi cu câte 3.000 de dolari

Jucătorii şi antrenorii echipei Dacia Mioveni vor fi amendaţi cu câte 3.000 de dolari

"Conform Regulamentului de Ordine Interioară, fiecare jucător şi antrenor va fi amendat cu 3.000 de dolari pentru această înfrângere", a declarat Georgescu.

Evoluţia slabă a echipei în meciul cu arădenii este explicată de Ion Georgescu: "Este posibil să fi transpirat o discuţie secretă în care am stabilit ce jucători vor pleca în iarnă. Discuţia nu trebuia să ajungă la jucători. Cinci din fotbaliştii care hotărâsem să plece, au jucat în meciul cu UTA. Este mai mult decât ciudat că echipa care a învins la Urziceni cu 2-0, formaţia de pe locul doi, să piardă pe teren propriu cu UTA. Jocul prost al echipei noastre i se datorează şi antrenorului Sorin Cârţu. Vom avea o discuţie în Consiliul Director şi vom decide dacă vom mai continua cu Sorin Cârţu sau nu. El a ieşit în presă şi a spus că vrea să renunţe. Cum dragoste cu sila nu se face, trebuie să ne spună nouă, nu prin ziare ce are de gând să facă", a mai spus Georgescu.

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat că, în cazul în care va rămâne la conducerea tehnică a echipei, intenţionează să renunţe la mai mulţi jucători în pauza competiţională din această iarnă. "Nu ştiu ce se întâmplă de toate merg împotriva mea la echipă. Una am discutat cu jucătorii la meciul cu UTA, şi alta au făcut. În cazul în care mai rămân la echipă, sunt mai mulţi jucători pe care nu vreau să-i mai văd pe 7 ianuarie, atunci când vom începe pregătirile. M-am gândit şi mă gândesc să renunţ. Dacă ar fi după mine şi mâine aş pleca. După meci, când am spus că vreau să renunţ, m-a sunat un conducător de club din Liga I şi mi-a propus să merg la echipa respectivă", a declarat Cârţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici