Jucătorii Spaniei vor primi câte 214.000 de euro în cazul în care câştigă Euro-2008

Fiecare dintre cei 23 de jucători ai naţionalei Spaniei va primi câte 214.000 de euro dacă selecţionata antrenată de Luis Aragones va cuceri titlul european, informează AFP, citând publicaţia spaniolă As.

33 afișări
Imaginea articolului Jucătorii Spaniei vor primi câte 214.000 de euro în cazul în care câştigă Euro-2008

Jucătorii Spaniei vor primi câte 214.000 de euro în cazul în care câştigă Euro-2008

Suma promisă în cazul câştigării Campionatului European este mult mai mică decât cea pe care internaţionalii iberici o puteau obţine în 2006, 540.000 de euro, dacă deveneau campioni mondiali, la turneul din Germania.

Dacă Spania nu trece de sferturile de finală ale competiţiei ce va avea loc între 7-29 iunie, fiecare component al lotului va încasa o primă fixă, de 30.000 de euro, precizează cotidianul madrilen.

Selecţionerul Luis Aragones a început deja pregătirile în vederea participării la Euro-2008, în apropierea Madridului. Spania are prevăzute două partide amicale, în 31 mai, la Huelva, contra naţionalei din Peru şi la 4 iunie, la Santander, împotriva Statelor Unite ale Americii.

Spania face parte din grupa D la Euro-2008, alături de Suedia, Rusia şi campioana europeană en-titre, Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici