Jucătorii stelişti au efectuat vizita medicală. Cine a lipsit

Jucătorii echipei Steaua au efectuat, luni, la sediul INMS, vizita medicală înaintea reluării pregătirilor pentru retur, de la aceasta lipsind Daniel Georgievski şi Gabriel Matei (accidentaţi), Gabriel Iancu (care a făcut-o deja) şi Tiberiu Bălan şi Novak Martinovici, la care se va renunţa.

229 afișări
Imaginea articolului Jucătorii stelişti au efectuat vizita medicală. Cine a lipsit

Jucătorii stelişti au efectuat vizita medicală

La vizita medicală au fost prezenţi jucătorii Răzvan Stanca, Ciprian Tătăruşanu (portari), Doru Bratu, Lukasz Szukala, Florin Gardoş, Iasmin Latovlevici, Vlad Chiricheş (fundaşi), Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Cristian Tănase, Andrei Prepeliţă, Paul Pîrvulescu, Cristian Puşcaş, Iulian Roşu, Alexandru Bourceanu, Adrian Popa (mijlocaşi), Mihai Costea, Raul Rusescu, Stefan Nikolici şi Adi Rocha (atacanţi).

Reunirea echipei este programată pentru ora 12.00, la Izvorani, unde jucătorii se vor afla în stagiu de pregătire până pe 9 ianuarie, urmând ca pe 10 să plece în stagiul de pregătire din Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici