Jucătorii Universităţii Cluj au efectuat un tur de stadion într-o replică a echipamentului din 1919

Jucătorii echipei Universitatea Cluj au efectuat, marţi, un tur de stadion într-o replică a echipamentului din 1919, de la înfiinţarea clubului, înaintea meciului amical cu formaţia rusă Kuban Krasnodar, care va marcat inaugurarea Cluj Arena.

224 afișări
Imaginea articolului Jucătorii Universităţii Cluj au efectuat un tur de stadion într-o replică a echipamentului din 1919

Jucătorii Universităţii Cluj au efectuat un tur de stadion într-o replică a echipamentului din 1919 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Evenimentul inaugurării Cluj Arena a început în jurul orei 17.00, amfitrionul evenimentului fiind actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu, îmbrăcat în treningul oficial al Universităţii Cluj.

Corul Filarmonicii de Stat Transilvania a intonat Gaudeamus Igitur la deschiderea evenimentului. Apoi, peste 300 de copii şi juniori ai centrului Universităţii au efectuat o paradă pe stadion. Juniorii au fost urmaţi, la scurt moment, de fostele glorii ale clubului, incluzând aici jucători din generaţia anilor '60, cea care a câştigat Cupa României în 1965, singurul trofeu din palmaresul "studenţilor". Printre numele invitate s-au numărat Ovidiu Maier, Florin Prunea, Remus Câmpeanu, Septimiu Câmpeanu, Laur Aştilean, Radu Sabo şi Marius Popescu.

Corul Filarmonicii a mai intonat imnul echipei, cel mai vechi din România, compus în 1943, dar şi imnul suporterilor "Slavă ţie studenţie", pe linia melodică a "Odei bucuriei".

Meciul amical dintre Universitatea Cluj şi Kuban Krasnodar va începe la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici