Jucătorul cerut de Ciobotariu pentru a fi liniştit: A plătit ca să se antreneze lângă Tevez şi a lucrat ca ospătar

Loviturile date cu Strătilă şi Curtean i-au liniştit pe "câini", dar Ciobotariu presează. Antrenorul lui Dinamo mai cere o piesă pentru a fi sigur de un retur liniştit: Takayuki Seto.

170 afișări
Imaginea articolului Jucătorul cerut de Ciobotariu pentru a fi liniştit: A plătit ca să se antreneze lângă Tevez şi a lucrat ca ospătar

Jucătorul cerut de Ciobotariu pentru a fi liniştit: A plătit ca să se antreneze lângă Tevez şi a lucrat ca ospătar (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax foto)

ProSport l-a vizitat ieri la Ploieşti pe mijlocaşul japonez al Astrei, iar acesta a povestit timp de un ceas şi jumătate cum a ajuns din Nagoya la Ploieşti, via Brazilia, ce fel de om e, dar şi de ce crede că o mutare în "Groapă" ar fi propice pentru el în acest moment.

E ora 13:32, iar jucătorii Astrei Ploieşti s-au strâns în vestiar după antrenament. Un telefon sună, dar posesorul, un japonez, nu răspunde. Într-un minut însă destinatarul apelului primeşte un SMS de la cel pe care-l căuta. "salut fac dus si ies", este mesajul niponului, scris într-o română aproape perfectă, dar lipsită de punctuaţie. Apare după zece minute şi distruge rapid două mituri care tot circulau despre el: că merge numai cu bicicleta şi nu vorbeşte la mobil. Are maşină, un Nissan negru, micuţ, potrivit mai degrabă parcă pentru traficul sugrumat din Bucureşti, şi vorbeşte la un iPhone de ultimă generaţie. Alege cadrul pentru interviu - "Mergem la Doroftei", apoi se urcă în "bolidul" său şi demarează spre local.

"Dacă vreţi, comandaţi şi mâncare, e foarte bună aici", ne recomandă el, în timp ce se şi scuză că nu va servi decât un suc. "Mă aşteaptă acasă soţia mea cu masa gata", e motivaţia care vine instantaneu. "Masa gata" înseamnă, conform lui Takayuki, o pizza japoneză făcută dintr-un aluat pe care se aşează varză şi nişte carne de porc friptă în tigaie. "Mâncare românească servesc cam o dată pe săptămână. Îmi plac ciorbele şi papanaşii. Nu de burtă, am gustat şi nu e bună. Dar ciorba de perişoare e preferata mea", ne spune japonezul.

Citeşte mai multe despre ultimul jucător dorit de Liviu Ciobotariu la Dinamo pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici