Jucătorul echipei Watford nu înţelege cum a fost infectat cu coronavirus: „N-am ieşit aproape deloc din casă”

  • Adrian Mariappa, fundaşul echipei Watford, este unul dintre cele 6 persoane diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus din Premier League
  • Apărătorul din Jamaica a declarat că nu ştie cum a fost infectat, "n-am ieşit aproape deloc din casă"
  • 748 de jucători de la 19 cluburi din Premier League au fost testaţi pentru coronavirus
606 afișări
Imaginea articolului Jucătorul echipei Watford nu înţelege cum a fost infectat cu coronavirus: „N-am ieşit aproape deloc din casă”

Jucătorul echipei Watford nu înţelege cum a fost infectat cu coronavirus: „N-am ieşit aproape deloc din casă”/ Foto: Facebook Watford

Au ieşit rezultatele primelor teste pentru coronavirus, făcute de oficialii Premier League membrilor celor 19 cluburi din Anglia. Din 748 de persoane testate, 6 au fost diagnosticate pozitiv cu noul virus. 

Adrian Mariappa, fundaşul echipei Watford, s-a declarat surprins de rezultatul testului. Jucătorul de 33 de ani a spus că nu înţelege cum şi când a fost infectat. A respectat toate măsurile date de autorităţi şi de club.

„A fost o surpriză mare pentru mine, pentru că n-am ieşit aproape deloc din casă, în afară de câteva exerciţii fizice şi de plimbări scurte alături de copii.  Stilul meu de viaţă este unul foarte liniştit, fără petreceri. ieşiri în oraş sau lucruri de acest gen. Aşa că nu ştiu cum de am luat virusul”, a spus Adrian Mariappa, fundaş Watford. 

Mariappa a spus că nu a avut niciun simptom. Condiţia lui fizică este aceeaşi ca întotdeauna. 

"Este înspăimântător cum poţi să te simţi foarte bine şi să nu fi ieşit din casă şi cu toate astea să ai virusul. Dacă nu m-aş fi întors la antrenamente şi n-aş fi făcut testul, nu aş fi ştiut că am avut virusul şi m-aş fi comportat normal. Este un sentiment ciudat”, a adăugat acesta. 

Jucătorii şi membri staff-ului care au fost diagnosticaţi pozitiv cu noul coronavirus au intrat în carantină timp de 7 zile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici