Jucătorul Harlem Gnohere şi-a găsit echipă! Încotro se îndreaptă „Bizonul”

  • Harlem Gnohere a semnat cu Mouscron
  • „Bizonul” şi-a reziliat contractul cu FCSB, în această vară
  • Gnohere a dat 64 de goluri în Liga 1
1031 afișări
Imaginea articolului Jucătorul Harlem Gnohere şi-a găsit echipă! Încotro se îndreaptă „Bizonul”

Jucătoul Harlem Gnohere şi-a găsit echipă! FOTO Alexandru Dobre/Mediafax

Harlem Gnohere n-a rămas prea multă vreme liber de contract, după despărţirea de FCSB. Atacantul francez a semnat cu Royal Excelsior Mouscron. Clubul belgian a făcut anunţul pe pagina oficială. 
 
„Întoarcerea Bizonului, bine ai venit!”, au scris belgienii, care îşi pun mari speranţe în Gnohere. Acesta cunoaşte bine campionatul, după cele şase sezoane în care a mai jucat la echipe precum Charleroi, Westerlo sau Mons. 
 
Tot în Belgia, Gnohere l-a cunoscut şi pe Mircea Rednic, antrenor care l-a transferat în Liga 1. Bizonul a dat 24 de goluri în cele 58 de meciuri jucate la Dinamo şi alte 40 pentru FCSB, în 70 de meciuri. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici