Juergen Klopp susţine că arbitrul Tierney are ceva "împotriva" lui Liverpool

Juergen Klopp l-a acuzat pe arbitrul Paul Tierney că are ceva împotriva lui Liverpool, după victoria entuziasmantă cu 4-3 în Premier League, duminică, în faţa lui Tottenham Hotspur.

294 afișări
Imaginea articolului Juergen Klopp susţine că arbitrul Tierney are ceva "împotriva" lui Liverpool

Liverpool FC, Facebook

Liverpool a condus cu 3-0 după 15 minute, dar a fost egalată la 3-3 când Richarlison l-a învins cu o lovitură de cap pe Alisson în minutele suplimentare de joc al meciului. În faza premergătoare egalării, Klopp a protestat împotriva unei lovituri libere acordate lui Tottenham

Diogo Jota a marcat apoi golul victoriei lui Liverpool un minut mai târziu, iar Klopp s-a confruntat cu al patrulea oficial, înainte de a alerga pe linia de tuşă pentru a sărbători, motiv pentru care a primit un cartonaş galben de la principaul Tierney.

Klopp l-a mai criticat pe Tierney în trecut, spunând că ar fi trebuit să-i arate atacantului lui Spurs Harry Kane un cartonaş roşu pentru o intrare periculoasă, într-un meci dintre cele două echipe în 2021. Duminică, managerul german a spus că Liverpool are "istorie" cu arbitrul.

"Chiar nu ştiu ce are împotriva noastră", a declarat Klopp pentru Sky Sports. "El a spus că nu există probleme, dar asta nu poate fi adevărat.

"Cum se uită la mine, nu înţeleg ... manifestarea mea de bucurie fost inutilă, ceea ce este corect, dar ceea ce mi-a spus când mi-a dat cartonaşul galben nu este în regulă".

Klopp nu a oferit mai multe detalii despre incident.

Corpul arbitrilor, PGMOL, a declarat că este la curent cu comentariile lui Klopp, adăugând: "Oficialii meciurilor din Premier League sunt înregistraţi în toate meciurile prin intermediul unui sistem de comunicaţii.

"După ce am revăzut în întregime înregistrarea audio a arbitrului Paul Tierney din meciul de astăzi, putem confirma că a acţionat într-o manieră profesională pe tot parcursul meciului, inclusiv atunci când a emis avertismentul către managerul lui Liverpool, aşa că, prin urmare, respingem cu tărie orice sugestie că acţiunile lui Tierney au fost necorespunzătoare".

Klopp a fost pedepsit în trecut pentru comentarii despre arbitri. El a fost amendat cu 45.000 de lire sterline de către FA în 2019 pentru remarci adresate lui Kevin Friend.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici