Jules Bianchi a ieşit din coma artificială şi a fost transportat în Franţa

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi, care a suferit un grav accident la Marele Premiu al Japoniei, a ieşit din coma artificială şi a fost transportat din Japonia în Franţa, fiind internat la un spital din Nisa, a anunţat, miercuri, familia sportivului, citată de presa franceză.

165 afișări
Imaginea articolului Jules Bianchi a ieşit din coma artificială şi a fost transportat în Franţa

Jules Bianchi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu toate acestea, pilotul este în continuare într-o stare critică, dar stabilă, însă poate respira fără ajutorul aparatelor.

"Jules este în continuare în stare de inconştienţă. Totuşi, el respiră fără ajutor exterior, funcţiile sale vitale sunt stabile, deşi el este considerat în continuare în stare critică. Jules este la terapie intensivă şi va intra într-o nouă fază de tratament pentru ameliorarea funcţiilor sale la nivelul creierului", au anunţat părinţii lui Jules, Philippe şi Christine Bianchi.

Pilotul echipei Marussia Jules Bianchi se afla internat Mie General Medical Center din Yokkaichi, lângă Suzuka, din 5 octombrie, după ce a fost implicat într-un acident grav în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici