Jumătate din vedetele etapei a 16-a din Superligă sunt de la echipele vizitatoare

Jumătate din fotbaliştii desemnaţi de Liga Profesionistă de Fotbal drept „cel mai bun jucător al meciului” în runda a 16-a a Superligii la fotbal masculin au fost daţi de echipele vizitatoare, într-o etapă în care s-au consemnat 5 remize şi o victorie a oaspeţilor.

74 afișări
Imaginea articolului Jumătate din vedetele etapei a 16-a din Superligă sunt de la echipele vizitatoare

Jumătate din vedetele etapei a 16-a din Superligă sunt de la echipele vizitatoare

Dintre vedetele etapei ies în evidenţă Alexandru Pop şi Shayon Harrison, care au reuşit fiecare câte o „dublă”, dar şi Eduard Florescu, cu un gol şi două pase de gol. Demnă de remarcat şi pretaţia singurului portar evidenţiat al rundei, goalkeeperul naţionalei, rapidistul Horaţiu Moldovan, ale cărui intervenţii au salvat un punct în deplasarea de la Sibiu. Florinel Coman şi Marian Danciu se numără şi ei printre cei care au marcat.

Fotbaliştii evidenţiaţi de LPF în partidele etapei a 16-a:

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Rapid 1923 0 – 0, Horaţiu Moldovan (Rapid)
FC Universitatea Cluj - FC Petrolul Ploieşti 0 – 0, Ismael Diomande (Petrolul)
Politehnica Iaşi - CFR Cluj 3 – 3, Shayon Harrison (Poli Iaşi)
Farul Constanţa - FC Hermannstadt 1 – 1, Baba Alhassan (FC Hermannstadt)
FC Botoşani - FC Voluntari 3 – 3, Eduard Florescu (FC Botoşani)
Universitatea Craiova - Dinamo 1948 1 – 0, Marian Danciu (Universitatea)
FCSB - FC U Craiova 1948 2 – 1, Florinel Coman (FCSB - FOTO)
UTA Arad - SC Oţelul Galaţi 2 - 4, Alexandru Pop (Oţelul)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici