Junioara Andreea Munteanu, medalie de bronz la individual compus la CE de gimnastică

Gimnasta Andreea Munteanu a cucerit vineri medalia de bronz, iar Alina Stănilă s-a clasat pe locul 12, în finală la individual compus, la Campionatele Europene de la Bruxelles.

222 afișări

Andreea Munteanu a primit notele 13.858 (sărituri), 12.766 (paralele), 14.400 (bârnă) şi 13.833 (sol), clasându-se pe locul trei (total de 54.857 puncte), în timp ce Alina Stănilă a ocupat locul 12, cu notele 13.333 (bârnă), 12.066 (sol), 14.166 (sărituri) şi 12.366 (paralele), total de 51.931 puncte.

Finala la individual compus a fost câştigată de italianca Enus Mariani, cu un total de 56.265 puncte, urmată de rusoaica Evghenia Shelgunova (55.199).

În primele două zile de concurs, echipa de junioare a obţinut medalia de bronz, iar cea de senioare s-a calificat în finală de pe primul loc. Trei gimnaste din lotul de senioare vor evolua şi în finalele pe aparate.

Programul CE de la Bruxelles, în continuare, este următorul: finala pe echipe senioare (sâmbătă) şi finale pe aparate, junioare şi senioare (duminică). Senioarele nu vor concura la individual compus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici