Junior Moraes transferat la Metalurg Doneţk

Clubul Gloria Bistriţa a anunţat oficial, sâmbătă, transferul atacantului brazilian Junior Moraes la gruparea Metalurg Doneţk (prima ligă din Ucraina), în schimbul căruia va primi 1.250.000 de euro.

26 afișări
Imaginea articolului Junior Moraes transferat la Metalurg Doneţk

Junior Moraes transferat la Metalurg Doneţk (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Junior Moraes a declarat că Gloria poate obţine rezultate bune şi fără el.

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, consideră că Junior Moraes este printre cei mai buni jucători care au evoluat la echipa bistriţeană. "Încă din prima zi în care a venit, Moraes s-a dovedit un om deosebit, un băiat cuminte şi un jucător valoros. La Bistriţa a avut linişte, a fost mulţumit, s-a simţit bine aici şi, drept dovadă, a avut evoluţii foarte bune. Îl pot introduce în topul celor mai buni jucători care au evoluat la Bistriţa. Faptul că jucătorul a semnat înseamnă că a fost mulţumit, clubul, la fel, a realizat ce şi-a dorit, vom primi 1.250.000 de euro în schimbul lui Moraes. Un rol important în această treabă l-a avut Ioan Becali", a spus Pădureanu.

Produs al Centrului de tineret al FC Santos, Moraes a câştigat în 2007 cu Santos campionatul statului brazilian Sao Paulo (cunoscut sub numele de Paulista), marcând golul victoriei în finala cu Sao Caetano. Ulterior, a evoluat la Ponte Preta şi EC Santo Andre. Venit la Gloria în ianuarie 2010, Junior Moraes a debutat în Liga I la data de 20 februarie, în meciul cu FC Timişoara, scor 0-0. A facut un retur foarte bun (17 partide/10 goluri) în sezonul trecut, devenind golgeterul celei de-a doua părţi a campionatului.

În turul actualei ediţii a Ligii I, a evoluat în 15 partide şi a înscris de 8 ori, fiind cel mai bun marcator al echipei Gloria.

Oficial Metalurg Doneţk: Suntem încântaţi că am reuşit să ne întărim atacul prin aducerea lui Moraes

Directorul sportiv al clubului Metalurg Doneţk, Vardan Mihailovici, a declarat, sâmbătă, că noua achiziţie, Junior Moraes, este unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat în România şi că este încântat că atacul echipei s-a întărit prin aducerea brazilianului.

"Moraes este unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat în campionatul României, este unul dintre cei mai buni marcatori din acest sezon. Am urmărit cu atenţie cariera jucătorului şi suntem încântaţi că am reuşit să ne întărim atacul prin aducerea lui", a spus Vardan Mihailovici, informează site-ul oficial al clubului din Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici