Juniorul Paul Cubleşan, sancţionat de FRF cu neconvocarea la următoarea acţiune a naţionalei U18

Juniorul Paul Cubleşan a fost sancţionat de Comisia Tehnică a FRF cu neconvocarea la următoarea acţiune a selecţionatei Under 18 după ce a fost acuzat de colegul său de cameră, Sergiu Anton, că i-a furat o pereche de pantofi şi un tricou.

124 afișări
Imaginea articolului Juniorul Paul Cubleşan, sancţionat de FRF cu neconvocarea la următoarea acţiune a naţionalei U18

Juniorul Paul Cubleşan, sancţionat de FRF cu neconvocarea la următoarea acţiune a naţionalei U18 (Imagine: Shutterstock)

"La finalul unei anchete interne, Comisia Tehnică a Federaţiei Română de Fotbal a luat o decizie în privinţa lui Paul Cubleşan, component al reprezentativei Under 18, în urma unui incident ce a avut loc la finalul acţiunii precedente. Paul Cubleşan nu va mai fi convocat la următoarea acţiune a «tricolorilor» antrenaţi de Andrei Spier, programată în perioada 19-21 mai 2015, când aceştia vor întâlni Croaţia în două jocuri de verificare. Decizia Comisiei Tehnice a FRF, luată de comun acord cu antrenorul reprezentativei U18 a României, vine ca urmare a unei anchete interne care a avut rolul de a lămuri incidentul relatat în mass-media la finalul acţiunii de la Timişoara", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Paul Cubleşan şi Sergiu Anton au făcut parte din lotul selecţionatei Under 18 a României care a disputat în 7 şi 9 aprilie, la Timişoara, două meciuri amicale cu reprezentativa similară a Danemarcei (scor 2-1 şi 0-0).

Conform Gazetei Sporturilor, la finalul cantonamentului de la Timişoara, Anton l-a acuzat pe Cubleşan că i-a furat o pereche de pantofi şi un tricou pentru a merge la discotecă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici