Jurgen Klopp ştie de ce are nevoie Liverpool ca să câştige campionatul

Liverpool trebuie să aibă un parcurs perfect pentru restul sezonului, începând cu deplasarea de duminică la rivala Manchester United, dacă vrea să le întreacă pe Arsenal şi Manchester City în cursa pentru titlu din Premier League, a declarat managerul ”cormoranilor”, Jurgen Klopp.

136 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp ştie de ce are nevoie Liverpool ca să câştige campionatul

Jurgen Klopp ştie de ce are nevoie Liverpool ca să câştige campionatul

Liderul Liverpool are două puncte în faţa lui Arsenal şi trei în faţa lui City, cu opt meciuri rămase din campionat. Klopp vrea un nou titlu pentru clubul de pe Anfield, după ce a câştigat Premier League în sezonul 2019-2020, scrie Reuters.

Liverpool a pierdut titlul la un punct în 2021-2022 şi, întrebat dacă parcursul din ultimele meciuri rămase de jucat din acest sezon ar trebui să fie unul fără greşeală pentru câştigarea titlului, Klopp a răspuns: "Evident, aşa stau lucrurile în Premier League”.

"Cineva a spus că avem cea mai bună listă de meciuri sau cel mai bun program. M-am uitat la ea şi chiar nu ştiu cum se poate să fi avut această idee. Este una grea, adversari buni”, a afirmat Klopp.

Meciul de pe Anfield s-a încheiat la egalitate, 0-0, în decembrie, după care Liverpool a fost învinsă cu 4-3 de United în Cupa Angliei, luna trecută, când gazdele s-au impus în prelungiri.

"United este o echipă de top, care joacă acasă. Trebuie să găsim o modalitate de a-i pune probleme lui United, iar ei vor încerca exact acelaşi lucru. La acest nivel, cu acest adversar, pe acest stadion, Old Trafford, ar fi bine să jucăm un meci de fotbal foarte bun dacă vrem ceva acolo", a conchis Klopp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liverpool,
klopp,
titlu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici