Jurgen Klopp: Sunt fericit, nu am cuvinte ca să descriu ce a reuşit această echipă

Tehnicianul formaţiei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, s-a declarat încântat, sâmbătă, de câştigarea campionatului Germaniei, spunând că nu are cuvinte pentru a descrie ceea ce a reuşit echipa sa, informează AFP.

15 afișări

"Sunt pur şi simplu fericit, nu euforic, acest sentiment va veni cu siguranţă mai târziu. Această echipă a fost extraordinară, a reuşit un lucru mare în acest sezon, nu am cuvinte ca să descriu ce a reuşit. Este o mare plăcere să fim împreună, să ne antrenăm, să jucăm împreună, este o experienţă deosebită", a spus Klopp, care a obţinut în acest sezon primul său titlu din cariera de antrenor.

Preşedintele clubului din Dortmund, Reinhard Rauball, a afirmat că reuşita din acest sezon este aproape "ca un basm". "Acest titlu este total meritat. Este poate cea mai frumoasă zi a carierei mele. Ceea ce am realizat este aproape un basm, dacă ne gândim la situaţia noastră de acum câţiva ani. Cred că tot oraşul Dortmund va fi euforic timp de două săptămâni", a declarat Rauball.

Formaţia Borussia Dortmund a câştigat, sâmbătă, pentru a şaptea oară în istorie campionatul Germaniei, datorită victoriei, cu scorul de 2-0, din partida de pe teren propriu cu FC Nurnberg, din etapa a XXXII-a a primului eşalon.

Borussia, care era lider în Budesliga din etapa a opta, s-a impus în faţa echipei FC Nurnberg în faţa a 80.000 de spectatori, în timp ce formaţia Bayer Leverkusen, singura rivală la titlu, a fost învinsă de FC Koln, scor 2-0.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Borussia Dortmund are 72 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă din urmă de Bayer Leverkusen (64 de puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici