Juventus a câştigat campionatul Italiei, după victoria din meciul cu Cagliari şi înfrângerea Milanului din derbiul cu Inter

Formaţia Juventus Torino a câştigat campionatul Italiei, după ce s-a impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Cagliari, iar rivala AC Milan a pierdut derbiul cu Internazionale Milano, scor 2-4, în etapa a XXXVII-a, penultima din Serie A.

231 afișări
Imaginea articolului Juventus a câştigat campionatul Italiei, după victoria din meciul cu Cagliari şi înfrângerea Milanului din derbiul cu Inter

Juventus a câştigat campionatul Italiei, după victoria din meciul cu Cagliari şi înfrângerea Milanului din derbiul cu Inter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Juventus a câştigat partida cu formaţia Cagliari, de la Trieste, datorită golurilor înscrise de Vucinici '6 şi Canini '74 (autogol).

La Milano, Internazionale, fără Cristian Chivu în lot, a învins echipa AC Milan, prin golurile lui Milito '14, '52 (penati), '79 (penalti) şi Maicon '88. Pentru AC Milan a înscris Ibrahimovici '44 (penalti), '46.

În urma acestor rezultate, Juventus are 81 de puncte, cu o etapă înainte de finalul campionatului, în timp ce AC Milan, ocupanta locului doi, are 77 de puncte.

Juventus Torino nu a înregistrat nicio înfrângere în acest sezon, obţinând 22 de victorii şi 15 remize.

Acesta este al 28-lea titlu naţional din palmaresul echipei Juventus Torino, primul după 2003.

Echipa torineză a mai câştigat campionatul în 2005 şi în 2006, dar aceste titluri i-au fost retrase după Calciopoli, scandalul meciurilor trucate din campionatul italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici