Juventus a câştigat, scor 3-0, în Serie A, în faţa echipei Chievo. Ronaldo a ratat un penalty

Juventus a ajuns la 56 de puncte din 60 posibile în clasamentul din Serie A. "Bătrâna Doamnă" s-a impus în ultimul meci jucat în etapa cu numărul 20, scor 3-0, în faţa ultimei clasate, Chievo.

96 afișări
Imaginea articolului Juventus a câştigat, scor 3-0, în Serie A, în faţa echipei Chievo. Ronaldo a ratat un penalty

Juventus a câştigat, scor 3-0, în Serie A, în faţa echipei Chievo. Ronaldo a ratat un penalty

Douglas Costa a deschis tabela de marcaj pe Allianz Stadium, în minutul 13, printr-un şut spectaculos. Până la pauză, Juventus şi-a dublat avantajul prin reuşita lui Emre Can, după ce a transformat pasa lui Dybala. Rugani a stabilit scorul final, 3-0, în minutul 84.

Campioana Italiei putea să câştige cu 4-0, dar Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty din campionatul din Peninsulă. În minutul 52, atacantul portughez a fost învins pe portarul lui Chievo, Sorrentino, care a ghicit colţul în urma execuţiei lui Ronaldo.

"Greşeala lui Ronaldo? Se întâmplă, dar trebuie să mărturisesc că, azi dimineaţă (n.red. - luni, 21 ianuarie) a greşit un penalty executat în aceeaşi parte", a spus tehnicianul lui Juventus, Massimiliano Allegri, la finalul meciului.

În urma etapei cu numărul 20, Juventus a ajuns la nouă puncte faţă de a două clasată, Napoli, Inter a rămas pe locul al treilea, cu 40 de puncte, AC Milan este pe patru cu 34 de puncte, iar AS Roma, pe cinci, la o lungime distanţă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici