Juventus a învins Tottenham, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Formaţia Juventus Torino, finalistă la ediţia precedentă, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Tottenham Hotspur, în cea de-a doua manşă. În tur, scorul a fost 2-2.

2 afișări

În partida de miercuri seară, sud-coreeanul Heung-Min Son a deschis scorul în minutul 39. Oaspeţii au întors, însă, scorul în repriza secundă, cu două golurile marcate în interval de doar trei minute de atacanţii argentinieni Gonzalo Higuain (64') şi Paulo Dybala (67').

Tottenham: Lloris - Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies - Dembele, Dier (Lamela 74'), Eriksen - Alli (Llorente 86'), Kane, Son. Antrenor: Mauricio Pochettino.

Juventus: Buffon - Barzagli, Benatia (Lichtsteiner 61'), Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi (Asamoah 60') - Dybala, Higuain (Sturaro 83'), Costa. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Miercuri, a mai obţinut calificarea în sferturi Manchester City, cu scorul de 5-2 la general, în faţa celor de la FC Basel. Real Madrid şi Liverpool sunt celelalte două echipe calificate în această fază a competiţiei.

În ultimele patru meciuri din optimi, se vor întâlni, marţi, 13 martie, AS Roma şi Şahtior, în tur 1-2, precum şi Manchester United şi FC Sevilla, în tur 0-0, pentru ca o zi mai târziu să aibă loc partidele FC Barcelona - Chelsea, în tur 1-1, şi Beşiktaş - Bayern, în tur 0-5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici