Juventus a oferit 500.000 de euro pentru Andrei Ivan de la CSU Craiova: "Nu vreau să plec de la Craiova"

Gruparea italiană Juventus Torino a făcut o ofertă de 500.000 de euro clubului CSU Craiova pentru jumătate din drepturile federative ale internaţionalului de juniori Andrei Ivan, în vârstă de 17 ani, informează site-ul oficial al LPF, citând www.maximasport.ro.

375 afișări
Imaginea articolului Juventus a oferit 500.000 de euro pentru Andrei Ivan de la CSU Craiova: "Nu vreau să plec de la Craiova"

Andrei Ivan (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Atacantul formaţiei CS Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat, joi, că nu are cunoştinţă despre vreo ofertă de transfer de la Juventus Torino şi a ţinut să menţioneze că în momentul de faţă nu doreşte să plece de la gruparea olteană.

"Eu nu ştiu dacă am avut ofertă de la Juventus sau nu. Ştie mai multe lucruri impresarul meu Sorin Paraschiv. Dar eu nu vreau să plec din Bănie, îmi doresc să mai stau un an-doi, să facem performanţe, mai apoi să fiu transferat în străinătate", a spus Ivan, într-o conferinţă de presă, conform site-ului oficial al grupării oltene.

Autor al unui gol în partida cu Steaua, scor 1-3, din etapa precedentă, atacantul este convins că va marca şi în meciul cu FC Viitorul de vineri. "Dacă voi intra, voi da gol. Reuşita din meciul cu Steaua nu prea m-a mai interesat, dat fiind că nu a contat pentru puncte. Cu Viitorul va fi un meci greu, nu trebuie să tratăm de sus adversarul. Nu contrează faptul că întâlnim juniori sau bătrâni, important este să câştigăm", a adăugat fotbalistul.

Conducerea CSU Craiova a refuzat oferta, fiind de acord să înstrăineze jumătate din drepturile federative doar în schimbul sumei de trei milioane de euro, potrivit site-ului revistei oficiale a clubului, www.maximasport.ro.

Echipa CS Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 18.30, pe teren propriu, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici