Juventus va juca fără spectatori meciul cu Atalanta

Echipa Juventus Torino va juca meciul cu Atalanta Bergamo, programat duminică, în etapa a XXXVI-a a campionatului Italiei, cu porţile închise, a anunţat Lega Calcio, informează AFP.

2 afișări

Lega Calcio a făcut acest anunţ după ce Înalta Curte de Justiţie din cadrul Comitetului Olimpic Italian a respins, joi, apelul echipei Juventus împotriva deciziei de disputare a unui meci cu porţile închise, luată de judecătorul sportiv Gianpolo Tosel ca urmare a scandărilor rasiste ale fanilor la adresa atacantului Mario Balotelli (Internazionale Milano).

Înalta Curte de Justiţie a suspendat, în data de 30 mai, în aşteptarea analizării cazului, decizia de disputare a unui meci cu porţile închise, luată de Tosel la 10 aprilie şi confirmată de Curtea de Justiţie Federală, la 28 aprilie.

În data de 18 aprilie, în timpul meciului dintre Juventus şi Internazionale Milano, scor 1-1, fotbalistul Mario Balotelli, de origine ghaneză, a fost ţinta scandărilor rasiste ale suporterilor echipei torineze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici