K1: Bogdan Stoica a cucerit titlul de campion mondial.

Bogdan Stoica a câştigat confruntarea din Germania împotriva lui James Philips. Românul a reuşit victoria, prin KO, în repriza a doua a galei care s-a desfăşurat în Germania.

11214 afișări
Imaginea articolului K1: Bogdan Stoica a cucerit titlul de campion mondial.

K1: Bogdan Stoica a cucerit titlul de campion mondial. (Imagine Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Românul a obţinut astfel titlul de campion mondial în Showdown Fight Night 2, la GBG Halle Mannheim.

“Sunt fericit. Am muncit enorm pentru acest titlu şi am reprezentat România cu mândrie. Aduc din nou titlul mondial acasă. De zilele viitoare ma întorc în sală pentru că urmează şi alte meciuri importante în urmatoarele luni.” a declarat Bogdan Stoica

Bogdan Stoica ( 26 de ani) are în palmares 46 de victorii şi doar 8 înfrângeri, fiind faimos pentru loviturile cu genunchii de tip „flying knee” care l-au făcut să fie unul dintre favoriţii pasionaţilor acestui sport.

Si pe 19 martie, la Madrid, Bogdan Stoica a câştigat spectaculos în faţa sârbului Bojan Dzepina, după numai 3 minute de luptă. O lovitură de genunchi şi un croşeu l-au obligat pe doctorul galei să oprească meciul de la categoria 91 kg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici