Kahn, ambasador al unei organizaţii caritabile a federaţiei germane

Fostul component al reprezentativei Germaniei, Oliver Kahn, este, de sâmbătă, unul dintre ambasadorii principalei organizaţii caritabile a Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), fundaţia Sepp Herberger, informează AFP.

15 afișări

Fundaţia, care are ca scop ajutorarea copiilor şi tinerilor în dificultate, organizează în fiecare an acţiuni de integrare şi de socializare prin intermediul fotbalului.

Kahn, în vârstă de 39 de ani, s-a alăturat în organigrama fundaţiei fostelor glorii ale fotbalului german, Uwe Seeler, Horst Eckel şi Helmut Haller.

Oliver Kahn s-a retras din activitatea de fotbalist în mai 2008, după 86 de meciuri jucate alături de naţionala Germaniei. El a câştigat cu Bayern Munchen opt titluri de campion al Germaniei.

"Oliver Kahn este una din cele mai puternice personalităţi ale fotbalului. El poate să entuziasmeze mulţimea, să îi motiveze pe oameni şi poate cu adevărat să fie un model pentru tineri", a declarat preşedintele DFB, Theo Zwanziger.

Kahn a refuzat, vineri, postul de manager general al clubului Schalke 04, spunând că această ofertă a venit cu şase luni prea devreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici