Kaka a confirmat transferul său la Real Madrid

Mijlocaşul brazilian al echipei AC Milan, Kaka, a confirmat, luni seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Recife, transferul său la formaţia Real Madrid.

13 afișări
Imaginea articolului Kaka a confirmat transferul său la Real Madrid

Kaka a confirmat transferul său la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Real Madrid va fi o experienţă nouă pentru mine, una extrem de motivantă", a declarat Kaka.

Internaţionalul brazilian a semant un contract pe şase ani cu gruparea spaniolă, dar nu a făcut nicio referire la suma de transfer sau la salariul pe care îl va primi la Real Madrid.

Conform presei din Spania şi Italia, Kaka a fost cedat de AC Milan pentru 65 de milioane de euro, ceea ce constituie al doilea transfer ca valoare din istoria fotbalului, după cel al francezului Zinedine Zidane în 2001, de la Juventus Torino la Real Madrid, pentru suma de 75 de milioane de euro.

Cotidianul Marca a scris că Kaka, câştigător al Balonului de Aur în 2007, va fi prezentat la 30 iunie, după ce nu a primit acordul Federaţiei Braziliene de Fotbal de a veni în Spania, în contextul în care naţionala cariocas se află în cantonament în vederea Cupei Confederaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici