Kaka dezminte că ar dori să părăsească echipa AC Milan

Atacantului brazilian Kaka, legitimat la formaţia AC Milan, a ţinut să precizeze că nu doreşte să părăsească echipa lombardă şi nu este interesat de oferte de transfer care vin în această iarnă.

11 afișări
Imaginea articolului Kaka dezminte că ar dori să părăsească echipa AC Milan

Kaka dezminte că ar dori să părăsească echipa AC Milan

"Îmi doresc să cresc în cotinuare alături de AC Milan. Obiectivul meu este să devin căpitanul acestei echipe. Ştiu că există o ierarhie pentru postul de căpitan, înaintea mea sunt în acest moment Paolo Maldini şi Massimo Ambrosini, dar mai târziu...", a declarat câştigătorul Balonului de Aur din 2007 pentru Mediaset.

Potrivit presei engleze, noii proprietari ai grupării Manchester City sunt dispuşi să ofere 110 de milioane de euro clubului lombard pentru Kaka, iar atacantului cariocas să-i propună un salariu săptămânal de 550.000 de euro şi un contract până în 2013.

Kaka nu a vorbit propriu-zis de oferta grupării din Manchester, dar a precizat că a refuzat deja mai multe propuneri de transfer extrem de tentante: "Am refuzat deja mai multe oferte avantajoase".

Internaţionalul brazilian în vârstă de 26 de ani mai are contract cu clubul de pe San Siro până în 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici