Kaka estimează că valorează 65 de milioane de euro

Mijlocaşul brazilian Kaka a declarat că valorează 65 de milioane de euro, cât a plătit Real Madrid pentru achiziţionarea sa de la AC Milan, aşa cum portughezul Cristiano Ronaldo a meritat ca gruparea spaniolă să achite 94 de milioane de euro pentru el, notează cotidianul Marca, informează AFP.

17 afișări
Imaginea articolului Kaka estimează că valorează 65 de milioane de euro

Kaka estimează că valorează 65 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă Real Madrid a hotărât să plătească asemenea sume pentru noi, a făcut-o pentru că merităm, nu? Am demonstrat-o în ultimii ani. Practicăm un sport în care se rulează mulţi bani şi este posibil să justificăm aceste investiţii făcute în noi", a declarat Kaka, după ce şi Cristiano Ronaldo afirmase că merită suma plătită de clubul madrilen grupării Manchester United pentru achiziţionarea sa.

Kaka, Balonul de Aur al anului 2007, a mai spus că îl apreciază pe mijlocaşul defensiv Lassana Diarra, alături de care va juca în linia mediană. "L-am avut adversar când era la Porstmouth şi mi s-a părut foarte bun", a spus Kaka, lăudând marcajul şi calitatea paselor francezului.

În interviul publicat de Marca, brazilianul a mai recunoscut că "vorbeşte" mereu cu Dumnezeu înaintea meciurilor, aceasta fiind o rutină pentru el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici