Kaka nu va mai juca pentru Real Madrid până la 3 ianuarie

Internaţionalul brazilian Kaka nu va mai juca pentru Real Madrid până la 3 ianuarie, medicii echipei madrilene recomândând ca fotbalistul, care suferă de pubalgie, să fie menajat pentru a nu se ajunge la situaţia în care ar fi necesară o operaţie, informează cotidianul AS.

99 afișări
Imaginea articolului Kaka nu va mai juca pentru Real Madrid până la 3 ianuarie

Kaka nu va mai juca pentru Real Madrid până la 3 ianuarie (Imagine: Mediafax Foto)

"Real Madrid joacă, mâine (n.r. - marţi), pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Cristiano Ronaldo, dar fără Kaka. Pubalgia brazilianului este mai gravă decât se credea, iar medicii preferă să nu rişte şi ca fotbalistul să nu mai joace până la finalul pauzei prilejuite de sărbători. Important este să se evite o intervenţie chirurgicală. (...) Kaka vrea să îşi ajute echipa, dar a înţeles că operaţia ar presupune o absenţă a sa de două sau trei luni şi i-ar putea pune în pericol prezenţa în optimile de finală ale LC", notează jurnalul spaniol.

Potrivit AS, medicii au decis să nu se grăbească recuperarea lui Kaka şi au optat pentru "un tratament conservator", pentru a se asigura să refacerea va fi perfectă.

"Kaka este un jucător important şi nu îi vom risca sănătatea pentru vreo două meciuri. Dacă se va odihni şi va respecta tratamentul, va fi ca nou după sărbători", a declarat o sursă din cadrul clubului Real Madrid.

Real Madrid va întâlni, marţi, în deplasare, echipa Olympique Marseille, în ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici