Kaka, operat cu succes la genunchiul stâng

Mijlocaşul brazilian al echipei AC Milan, Kaka, a fost supus cu succes unei intervenţii chirurgicale la genunchiul stâng, informează Gazzetta dello Sport, citând un comunicat al clubului italian.

16 afișări
Imaginea articolului Kaka, operat cu succes la genunchiul stâng

Kaka, operat cu succes la genunchiul stâng (Imagine: Mediafax Foto)

Artroscopia a fost efectuată de medicul naţionalei Braziliei, Jose Luis Runco, la Rio de Janeiro. "Kaka a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul stâng. Operaţia, efectuată de profesorul Runco, în prezenţa medicului de la AC Milan, Massimiliano Sala, a fost reuşită", a anunţat clubul milanez.

Kaka, care a fost vizitat de oficialul milanez Leonardo, va începe recuperarea, urmând ca perioada de indisponibilitate să fie anunţată mai târziu.

Mijlocaşul va lipsi de la partidele amicale ale naţionalei Braziliei cu Canada şi Venezuela, dar poate absenta şi de la meciurile de calificare pentru Cupa Mondială din 2010, din luna iunie, cu Paraguay, în deplasare, şi Argentina, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici