Kaka: Sunt fericit la Milan, dar mi-ar plăcea să joc la Arsenal sau Manchester

Mijlocaşul brazilian Kaka a declarat, miercuri, într-un interviu acordat publicaţiei Esquire Magazine, că este fericit la AC Milan, dar i-ar plăcea să joace la Arsenal Londra sau Manchester United, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

1 afișare
Imaginea articolului Kaka: Sunt fericit la Milan, dar mi-ar plăcea să joc la Arsenal sau Manchester

Kaka: Sunt fericit la Milan, dar mi-ar plăcea să joc la Arsenal sau Manchester

"Sunt fericit la Milan şi nu mă aştept ca situaţia să se schimbe. Dacă vreţi să vorbim ipotetic, mi-ar plăcea să joc pentru o echipă la fel de mare precum Milam şi aş încerca în Anglia sau în Spania. La Manchester United ar fi magnific, dar şi la Arsenal ar fi frumos", a spus Kaka.

Kaka a fost ales cel mai bun jucător al anului de fotbalişti din întreaga lume, primind astfel trofeul FIFA Pro Awards 2007. De asemenea, brazilianul este marele favorit la trofeul FIFA 2007 şi la Balonul de Aur.

Kaka a fost curtat intens în această vară de formaţia Real Madrid, dar patronul Milanului, Silvio Berlusconi, şi administratorul delegat Adriano Galliani au refuzat ofertele şi au spus că internaţionalul brazilian nu este de vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici