Karagounis, despre barajul cu România: Va fi o dublă manşă foarte dificilă

Mijlocaşul elen Giorgos Karagounis a declarat, luni, după tragerea la sorţi a barajului pentru Cupa Mondială din 2014, că dubla manşă cu România va fi foarte dificilă şi că naţionala sa şi "tricolorii" pregătiţi de Victor Piţurcă au şanse egale de calificare.

173 afișări
Imaginea articolului Karagounis, despre barajul cu România: Va fi o dublă manşă foarte dificilă

Kostas Karagounis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va fi o dublă manşă foarte dificilă, trebuie să fim pregătiţi sută la sută fizic şi mental. Pentru a ne califica trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pe teren. Altfel, n-avem nicio şansă. Cred că noi şi România avem şanse egale de calificare, aşa cred indiferent de adversari şi am aceeaşi părere şi după rezultatul tragerii la sorţi", a precizat Karagounis pentru site-ul oficial al federaţiei elene.

Kostas Katsouranis este, de asemenea, de părere că şansele celor două echipe sunt egale. "Ne putem califica. Şansele de calificare sunt egale, 50-50 la sută. Trebuie să avem o defensivă bună şi să ne îmbunătăţim faza ofensivă. Suntem o echipă bună şi trebuie să demonstrăm asta", a afirmat Katsouranis pentru publicaţia Contra.

Preşedintele Federaţiei Elene de Fotbal, Giorgos Sarris, a făcut un apel către fani, ca aceştia să susţină naţionala elenă la meciurile cu România: "Nu ne-am pierdut încrederea, nici optimismul, în posibilitatea ca echipa Greciei să ajungă la turneul final din Brazilia. Nu s-a putut direct, acum trebuie să trecem de România la baraj. Îi invit pe fanii noştri să susţină echipa şi să ne bucurăm împreună de calificarea la Cupa Mondială".

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, conform tragerii la sorţi de luni, de la sediul FIFA de la Zurich.

Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici