Karim Adeyemi, fotbalist cu mamă româncă, a învins Barcelona în meci amical

  • Fără Messi, Barcelona a fost învinsă în Austria: 1-2 cu RB Salzburg.
  • La formaţia gazdă, germanul Karim Adeyemi, care are mama româncă, a fost titular.
  • La meciul amical disputat pe Red Bull Arena au asistat 29.520 de spectatori.
230 afișări
Imaginea articolului Karim Adeyemi, fotbalist cu mamă româncă, a învins Barcelona în meci amical

Karim Adeyemi, în duel cu căpitanul catalanilor, Sergio Busquets Sursafoto: Facebook Barcelona

Eşec surprinzător suferit de FC Barcelona, în meciul amical susţinut miercuri seară, în Austria, împotriva celor de la RB Salzburg, pe Red Bull Arena.

Gruparea iberică nu l-a avut în lot pe Leo Messi, care se află pe ultimii metri ai negocierilor privind semnarea unui nou contract cu Barcelona. A absentat şi celălalt argentinian din atac, Sergio Aguero, însă n-a lipsit olandezul Memphis Depay.

La austrieci a fost titular germanul Karim Adeyemi, 19 ani, un atacant de mare viitor născut la München din tată nigerian şi mamă româncă. Adeyemi despre care s-a spus că a fost dorit şi de Barcelona la un moment dat, a fost schimbat la pauză. La Salzburg, neamţul trebuie să-l facă uitat pe norvegianul Erling Haaland, plecat la Borussia Dortmund.

Echipele:

Salzburg - Mantl, Ludewig (Kristensen, 46'), Onguene (Piatowski, 46'), Wober (Solet, 46'), Ulmer (Guindo, 46'), Camara (Junuzovic, 46'), Capaldo (Diambou, 46'), Bernede (Seiwald, 58'), Sucic (Aaronson, 46'), Adeyemi (Adamu, 46'), Okafor (Sesko, 58').

Barcelona - Neto, Dest, Araujo (Arnau Comas, 64'), Lenglet (Umtiti, 73'), Jordi Alba (Sergi Roberto, 64'), Sergio Busquets (Balde, 64'), Nico (Braithwaite, 64'), Gavi ( Riqui Puig, 73'), De Jong, Griezmann (Demir, 73'), Depay.

Marcatori: 1-0, Sucic (43'). 1-1, Braithwaite (83'). 2-1, Aronson (90').
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici