Karl-Heinz Feldkamp a demisionat de la Galatasaray

Clubul Galatasaray a anunţat, sâmbătă, că tehnicianul Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei din Istanbul, din cauza unor divergenţe cu oficiali din conducerea grupării.

10 afișări
Imaginea articolului Karl-Heinz Feldkamp a demisionat de la Galatasaray

Karl-Heinz Feldkamp a demisionat de la Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

"Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din cauza unor divergenţe de opinie cu conducerea. Demisia a fost acceptată de Consiliul de Conducere al clubului. Conducerea clubului este convinsă că această situaţie nu va afecta echipa în privinţa realizării obiectivului de a câştiga două cupe şi campionatul", se arată pe site-ul său oficial al grupării

Galatasatay a anunţat că, în urma demisiei antrenorului în vârstă de 73 de ani, de echipă se va ocupa temporar o conducere colectivă tehnică.

Feldkamp şi-a exprimat dezamăgirea, săptămâna trecută, după ce Galatasaray a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, cedând primul loc în clasament echipei Fenerbahce.

Luna trecută, el a dezminţit informaţiile potrivit cărora nu ar fi intenţionat să mai revină în Turcia după ce a fost tratat în Germania pentru o infecţie la picior.

Feldkamp a semnat, în iunie 2007, un contract pe doi ani cu Galatasaray. El a mai antrenat formaţia Galatasaray în sezonul 1992/1993.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici