Karolina Pliskova a ratat calificarea în semifinale la Wuhan, iar Halep rămâne pe locul 2 WTA

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, numărul 4 mondial, a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale turneului Wuhan Open şi a ratat şansa de a urca pe locul 2 în clasamentul WTA, ocupat de Simona Halep.

531 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova a ratat calificarea în semifinale la Wuhan, iar Halep rămâne pe locul 2 WTA

Karolina Pliskova a ratat calificarea în semifinale la Wuhan, iar Halep rămâne pe locul 2 WTA

Pliskova a fost învinsă, scor 6-4, 6-7 (3), 6-7 (2), de australianca Ashleigh Barty, locul 37 WTA. În semifinale, Barty o va întâlni pe câştigătoarea meciului Garbine Muguruza (Spania, locul 1 WTA) - Jelena Ostapenko (Letonia, 10 WTA).

Karolina Pliskova avea nevoie să se califice în semifinale la Wuhan Open ca să le întreacă în clasament pe Simona Halep şi Elina Svitolina, ocupanta locului 3.

Simona Halep, cap de serie numărul 2 la Wuhan, a fost eliminată surprinzător, marţi, în turul doi al competiţiei de categorie Premier 5, după ce a pierdut, cu scorul de 6-2, 6-1, în faţa rusoaicei Daria Kasatkina, numărul 31 mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici