Karolina Pliskova s-a retras de la Australian Open din cauza unei accidentări

  • Karolina Pliskova, numărul patru mondial, s-a retras de la Openul Australiei, care va avea loc luna viitoare, din cauza unei accidentări la mână suferite la antrenament.
  • Anunţul a fost făcut joi de jucătoarea cehă, într-un comunicat publicat de organizatorii turneului.
213 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova s-a retras de la Australian Open din cauza unei accidentări

Sursa foto: profimedia

Jucătoarea în vârstă de 29 de ani a ajuns până în semifinale la Melbourne în 2019, pierzând în faţa viitoarei campioane Naomi Osaka. Ea a ajuns în finală la Wimbledon în acest an, înainte de a ajunge în sferturile de finală la US Open.

"Din păcate, m-am accidentat la mâna dreaptă la antrenamentul de ieri şi nu voi putea juca la Adelaide, Sydney şi (la) Australian Open în acest an", a declarat Pliskova.

Pliskova este se alătură astfel altor nume importante ale tenisului mondial care ratează turneul major de la Melbourne Park, campionii de Grand Slam Serena Williams, Bianca Andreescu şi Roger Federer fiind de asemenea absenţi.

Australian Open începe pe 17 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici