Keşeru a semnat pe doi ani şi jumătate cu Steaua, iar vineri va fi prezentat oficial

Atacantul Claudiu Keşeru, care şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză SC Bastia, a semnat, joi, un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Steaua şi a efectuat deja primul antrenament alături noii săi coechipieri, iar vineri va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

157 afișări
Imaginea articolului Keşeru a semnat pe doi ani şi jumătate cu Steaua, iar vineri va fi prezentat oficial

Keşeru a semnat pe doi ani şi jumătate cu Steaua, iar vineri va fi prezentat oficial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Keşeru (27 de ani) a fost supus, miercuri, unui control medical amănunţit la o clinică privată, iar joi dimineaţă a efectuat vizita medicală alături de restul lotului stelist.

El va fi prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă, ce va avea loc de la ora 13.00 la sala de conferinţe a Stadionului Steaua.

La primul antrenament din 2014, desfăşurat pe terenul central din Complexul Sportiv Steaua, au participat toţi cei 28 de jucători care au fost la vizita medicală la INMS. Aceştia au fost împărţiţi în două grupe, o parte a efectuat alergări uşoare, iar cealaltă s-a pregătit la sală. După aproximativ 30 de minute, rolurile s-au inversat.

Deşi s-a aflat la stadion, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu a participat la şedinţa de pregătire.

Steliştii vor pleca, duminică, în primul cantonament al iernii, în staţiunea spaniolă Marbella.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici