Keşeru, împrumutat de Nantes clubului Tours

Atacantul Claudiu Keşeru a fost împrumutat de FC Nantes grupării FC Tours, ocupanta locului nouă în liga a doua franceză, informează publicaţia France Football.

18 afișări
Imaginea articolului Keşeru, împrumutat de Nantes clubului Tours

Keşeru, împrumutat de Nantes clubului Tours (Imagine: Mediafax Foto)

Keşeru va evolua la FC Tours în următoarele şase luni.

În ultimele zile, presa franceză a scris că de Keşeru ar fi fost interesată gruparea belgiană Standard Liege, pregătită de Ladislau Boloni, care l-ar fi dorit pe român tot sub formă de împrumut. De asemenea, numele lui Keşeru a fost menţionat în legătură cu un eventual împrumut la Amiens.

Claudiu Keşeru a marcat numai un gol în cele doar nouă partide jucate pentru FC Nantes în actualul sezon, românul fiind titular de patru ori.

Citeşte şi:

Keşeru ar putea fi împrumutat în liga secundă din Franţa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici