Keşeru l-ar putea înlocui pe Koller la Monaco

Atacantul român al echipei FC Nantes, Claudiu Keşeru, ar putea fi transferat la AS Monaco în cazul în care cehul Jan Koller va pleca la FC Nurnberg, informează site-ul morefoot.com.

1 afișare
Imaginea articolului Keşeru l-ar putea înlocui pe Koller la Monaco

Keşeru l-ar putea înlocui pe Koller la Monaco

Koller a declarat că ar prefera un transfer la formaţia din Bundesliga pentru că i se oferă un contract pe o durată de doi ani şi jumătate. "Contractul meu cu Monaco expiră în vară şi asta e o şansă pentru ei să ia nişte bani pe mine. Prefer Nurnberg pentru că nu mai sunt un jucător de bază la Monaco şi pentru că mi se oferă un contract pe doi ani şi jumătate care nu mi s-ar oferi la alt club ţinând cont de vârsta mea", a spus Koller pentru Skysports.

Claudiu Keşeru, căruia îi expiră contractul la Nantes în vară, reprezintă soluţia de înlocuire a atacantului ceh, conform site-ului morefoot.com.

Keşeru, 21 de ani, a retrogradat sezonul trecut cu FC Nantes în liga a doua din Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici